Ενδιαφέρομαι για την επιδότηση , το Voucher Λογισμικού

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ποιοι Είμαστε

Προσφέρουμε εμπειρία & αξιοπιστία

Η εταιρεία μας, με εμπειρία άνω των 10 ετών στα συστήματα ενοικίασης οχημάτων και πραγματικό Know How στην ιδιαίτερη και απαιτητική κατηγορία του Rent a Car, δημιούργησε για εσάς το πλέον αξιόπιστο σύστημα κρατήσεων.

Το σύστημα MyVEBS αποτελεί το πιο εξελιγμένο, ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σύστημα ενοικίασης οχημάτων, με πληθώρα δυνατοτήτων που έχουν σχεδιασθεί με βάση τα σχόλια και τις απαιτήσεις επαγγελματιών και εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων από όλη την Ελλάδα.

Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας ώστε να έχουμε μακροχρόνιες και υγιείς σχέσεις μαζί τους, βασισμένες στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία.

Προσαρμοζόμαστε απόλυτα στις ανάγκες σας

Με εκατοντάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα και έχοντας αποκτήσει την ικανότητα να διακρίνουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής τους, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα σύστημα που προσαρμόζεται απόλυτα σε αυτές. 

Το MyVebs είναι ένα λογισμικό σχεδιασμένο ειδικά για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Καλύπτει όλες τις απαιτήσεις σας και αυξάνει σημαντικά τις πωλήσεις, ενώ παράλληλα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία.

Υποστηρίζουμε πλήρως τους πελάτες μας και στεκόμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστούν, ανταποκρινόμενοι πάντα στις νέες συνθήκες της αγοράς όπως αυτές διαμορφώνονται καθημερινά.

Προηγμένη εφαρμογή για Rent a Car

Μια εφαρμογή που τα έχει όλα και θα αποτελεί τον πιο σημαντικό σας σύμμαχο.

10+ Χρόνια Εμπειρίας

Με εμπειρία από το 2010 στα συστήματα κρατήσεων είμαστε σίγουρα η πιο αξιόπιστη επιλογή.

Πλήρες Πακέτο Υπηρεσιών

Προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη με τον καλύτερο τρόπο.

Εκατοντάδες ευχαριστημένοι Πελάτες

Διαθέτουμε ένα πολύ μεγάλο πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα με εκατοντάδες ευχαριστημένους συνεργάτες.

Σας βοηθάμε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας

Έχετε επιχείρηση ενοικιάσεως οχημάτων και επιθυμείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας; Η εταιρεία μας θα είναι ο καλύτερος σας συνεργάτης.

Scroll to Top