Ενδιαφέρομαι για 
το Voucher 
την επιδότηση 
Λογισμικού

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Σύστημα online κρατήσεων αυτοκινήτων
Εμπειρία και γνώση από το 2007

Με εμπειρία από το 2007 στα συστήματα κρατήσεων είμαστε σίγουρα η πλέον αξιόπιστη επιλογή.

Πλήρες Πακέτο Υπηρεσιών

Προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη με τον καλύτερο τρόπο.

Μόνο ευχαριστημένοι Συνεργάτες

Διαθέτουμε εκατοντάδες ευχαριστημένους συνεργάτες σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο που για εμάς δεν είστε απλοί πελάτες.

Ποιοι Είμαστε

Προσφέρουμε εμπειρία & αξιοπιστία

Είμαστε η CRB και είμαστε η μόνη Ελληνική εταιρεία που από το 2007 εξειδικεύεται στο σχεδιασμό λογισμικού ενοικίασης αυτοκινήτων και μηχανών αποκλειστικά για τις Ελληνικές εταιρείες ενοικίασης οχημάτων.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες του κλάδου, διαθέτουμε τεράστια εμπειρία, τεχνογνωσία και με βάση τις ανάγκες σας σχεδιάσαμε το νέο σύστημα κρατήσεων myVEBS.

Το myVEBS είναι ένα σύγχρονο πρόγραμμα ενοικίασης αυτοκινήτων & μηχανών που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του κλάδου ενοικίασης οχημάτων τόσο για δημιουργία κρατήσεων και συμβολαίων ενοικίασης όσο και για δημιουργία φορολογικών παραστατικών και αποστολής αυτών στο myDATA. Δίνει λύση σε όλα τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ελληνικές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και μηχανών. Διατίθεται σε πολύ ανταγωνιστική τιμή και σε δύο βασικές κατηγορίες – πακέτα. 
Τέλος το λογισμικό ενοικίασης αυτοκινήτων και μηχανών myVEBS είναι πολύ εύκολο στη χρήση, έχει πολύ καλή υποστήριξη και αναβαθμίζεται συνεχώς.

 

Εκδόσεις & Πακέτα Λογισμικού

Το λογισμικό ενοικίασης myVEBS διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας.  Η μια έδκδοση υποστηρίζει φορολογικά παρασταικά και myDATA & η άλλη έκδοση δεν υποστηρίζει φορολογικά παρασταικά και myDATA. Αφού επιλέξετε την έκδοση που σας ταιριάζει, στη συνέχεια ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο λογισμικού που καλύπτει τις ανάγκες σας με βάση: τύπους οχημάτων, αριθμό οχημάτων και αριθμό χρηστών.

Σχεδιασμός Λογισμικού & Υποστήριξη

Σας ακούμε, σας υποστηρίζουμε και μαζί προχωράμε μπροστά

Έχουμε καταφέρει να είμαστε η Νο1 εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού ενοικίασης οχημάτων διότι για εμάς οι εταιρείες ενοικίασης οχημάτων δεν είναι απλοί πελάτες είναι συνεργάτες. Είναι οι συνεργάτες που μας εμπιστεύονται τη λειτουργία της επιχείρησης τους και είμαστε πάντα δίπλα τους. Προσφέρουμε άριστη υποστήριξη ακόμη και σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες όταν υπάρχει ανάγκη. Είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουμε, να σας συμβουλέψουμε και μαζί να καταφέρουμε να πάμε ακόμη πιο ψηλά.

Έχουμε μάθει να ακούμε τις ανάγκες σας και τα προβλήματα σας και να δίνουμε λύσεις. Είμαστε ο κατάλληλος συνεργάτης και για αυτό μας εμπιστεύονται εκατοντάδες εταιρείες ενοικίασης από όλη την Ελλάδα.

Η επόμενη έκδοση του myVEBS θα είναι έτοιμη τον Μάρτιο του 2023 και θα περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες και τις ρυθμίσεις που χρειάζεται ένα σύστημα online κρατήσεων και που ήδη υπάρχουν στο VEBS, το ήδη υπάρχον σύστημα online κρατήσεων της εταιρείας μας.

Σας βοηθάμε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας

Έχετε επιχείρηση ενοικιάσεως οχημάτων και επιθυμείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας; Η εταιρεία μας είναι ο καλύτερος σας συνεργάτης.

Scroll to Top